Vævestalden

Vævestalden

TekstilPederskerHele Kunstrunden

Deltager nr. 7.

v/Annette Pihl Nielsen

Jeg er vokset op på landet. Tæt på græssende køer, duftende granskove og Sømarkens dejlige hvide strande. Netop her, i mit fødehjem, blev min butik i starten af 1990'erne nænsomt indrettet i min fars gamle stald, hvorfra jeg hver sommer fra væven kan følge naturen forme sig gennem min åbne dør, og glædes ved hver en gæst, der træder ind.

Det er afgørende for mig, at jeg berører hver eneste proces i mit kunsthåndværk. Fra skitsen, der dannes i mit hoved, til mønsteret, vævningen, modelskæringen og syningen af det færdige produkt. Netop der føler jeg den fulde kontrol, alt imens jeg tør lade fantasien løbe til jeg tager de endelige beslutninger. Jeg nyder strukturen i min arbejdsgang og efter mange timer ved væven, er det befriende at kunne lade saksen vandre gennem det sunde stof, og omsorgsfuldt lægge det an ved symaskinerne i mit hjem, indtil det færdige produkt kan gøre fyldest i min butik.

Det ligger mig meget på sinde, at mine produkter giver glæde hos hver en kunde, hvorfor jeg kan producere lige efter det mål du ønsker dig.Praktisk info

Sted

Vestre Sømarksvej 5, Pedersker, 3720 Aakirkeby

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00-16.00

Web

Kategorier

Tekstil