Team Rynkeby Kunstauktion

Team Rynkeby Kunstauktion

Åbningsarrangement, Keramik, Glaskunst, Billedkunst, Tekstil, Skulptur, Grafik, Træ, Fotografi, Udstilling, Smykker, andet, GalleriHasle12. maj 2018

Team Rynkeby er BørneCancerFondens største sponsor. Udover de donationer, som bliver afleveret til fonden hvert år, og som i høj grad er med til at finansiere forskning i børnekræft, fungerer Team Rynkeby også som ambassadører for fonden. Vi er i år 24 ryttere fra Team Rynkeby Bornholm, der arbejder på at engagere virksomheder, privatpersoner og lokalmedier i kampen mod børnekræft. Vi ved, at det er en uvurderlig hjælp i forhold til at fastholde fokus på den vigtige indsats til fordel for børn med kræft.

I 2018 afholder Team Rynkeby, i forbindelse med Bornholms Kunstrunde en stor kunstauktionen.

Kunstauktionen foregår lørdag den 12. maj kl. 13, med besigtigelse fra kl. 11 samme dag. Auktionen foregår i flotte lyse lokaler hos FUTURAE, Bymarken 12, Hasle. Auktionarius er Jørgen Kofoed.

Du kan se de donerede værker på dette link.

Er du kunstner og har du mod på at donere et værk, skal du blot kontakte Team Rynkeby på mail: anne.sophie.gravesen@brk.dk

Det donerede værk kan afhentes hos dig efter nærmere aftale. Du kan godt donere et værk til auktionen, selvom du ikke er en del af Kunstrunden 2018. Det vil være din forsikring, der står for at dække for værket, mens vi låner værket til auktionen. 

Pressen er inviteret til åbningen af Kunstrunden i Gudhjem den 10. maj, hvor Team Rynkeby holdet lægger vejen forbi. Ligeledes satser vi på interesse fra pressen på selve auktionsdagen. Det vil fremgå af Kunstrundens hjemmeside at du har doneret et værk til kunstauktionen. I annonceringen for kunstauktionen ser vi frem til at takke og navngive samtlige bidragsydere.

Vi glæder os til en festlig fejring af kunsten i smukke rammer, mens vi samtidig er med til at gøre en forskel for kræftramte børn og deres familier. Er der spørgsmål, er du velkomne til at ringe til Jytte på mob.: 23366031 eller Anne Sophie på mob.: 30701285.

Praktisk info

Sted

FUTURAE, Bymarken 12, 3790 Hasle

Dato

12. maj 2018

Tidspunkt

Auktion fra kl. 13.00 (fremvisning fra kl. 11.00)

Web

Kategorier

Åbningsarrangement, Keramik, Glaskunst, Billedkunst, Tekstil, Skulptur, Grafik, Træ, Fotografi, Udstilling, Smykker, andet, Galleri