Gaia Armyrantis Trampedach

Gaia Armyrantis Trampedach

BilledkunstØstermarieHele Kunstrunden

Deltager nr. 116

Gaia Armyrantis Trampedach holder åbne atelierdøre hele Kunstrunden, så kom og få et kig ind i en ung kunstners arbejdsproces og værksted.  Der vil være en masse kunst til salg og til skue, og god lejlighed for kunstneriske snakke.

Om Gaia

Jeg er en ung kunstner født i 1995 med rødder på Bornholm, hvor jeg har boet siden jeg var 2 år gammel. Efter en 10klasse på Bornholm på medielinjen tog jeg i 2013 på Visuel HF i Viborg, og dygtiggjorde mig både på et klassisk og eksperimenterende niveau inden for kunsten.

I sommeren 2016 tog jeg tilbage til Bornholm og gav mig i kast med mine nyerhvervede kunstneriske teknikker og erfaring.

Hvis jeg skulle sætte ét ord på mine værker samlet, ville det være nysgerrighed. Jeg prøver altid at undersøge et emne igennem visuel nysgerrighed. Om det så er naturen omkring os, menneskekroppen og sindet eller det uforklarlige vi mennesker både bliver draget imod og afskyer.

Lokale og nationale medier har også vist sin interesse i mit kunstneriske virke. Blandt andet har jeg medvirket i DR1s program Danmarks Bedste Portrætmaler 2019 og Tv2 Bornholms programmer BLINK, Kulturreportagen, Mit Kæreste Eje og Kulturkavalkaden.

”Gaias motivverden er blandt andet centreret om biologiske mutationer hos både dyr og mennesker, som hun placerer frit svævende i tomme rum.

Hun formår at gengive groteske og ubehagelige fænomener med en æstetisk sensitivitet der giver billederne urovækkende og kontrastfyldt skønhed.

Ved siden af maleriet arbejder hun også med tegning og det skulpturelle formsprog.”

 

Croquis tegne kursus

Lørdag den 1. juni

Croquis tegning kurset er for nysgerrige sjæle i alle aldre og man behøver ikke have nogen erfaring for at være med.

Vi vil have fokus på at lære at få hele modellen med på papiret, få gode proportioner og at skabe bevægelse, balance og flow i tegningen.

Derudover afprøver vi også forskellige tegne tekniker som blind-, kontur- og fladetegning, og dermed også skyggelægning med forskellige former for skravering.

Alt fra helt korte stillinger til længere studier tegnes, efter nøgen model.

Praktisk info

Sted

Godthåbsvej 29A, 3751 Østermarie

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00-16.00

Web

Kategorier

Billedkunst

Bemærkninger

Croquis tegne kursus

Lørdag den 1. juni kl. 14-16

Pris: 50 kr. Incl. udgift til model og alle tegnematerialer

Tilmelding:

Salg af billetter slutter TORSDAG DEN 30. MAJ!

Køb billet her: https://croquis-bornholm.billet.dk/order/gateway/13260996

 

Du er meldt til når kursus gebyret er betalt, og du har fået bekræftelse derpå. Hvis der ikke er nok tilmeldinger, eller anden grund til aflysning af kurset, vil hele beløbet blive betalt tilbage

Mød en Kunstner søndag 9. juni kl. 13.00-17.00 på Gudhjem Museum, Stationsvej 1, https://bornholm.info/event/moed-en-kunstner/