Ann-Britt Bolvig Andersen

Ann-Britt Bolvig Andersen

Billedkunst, SkulpturGudhjemHele Kunstrunden

Deltager nr. 168

Autodidakt multikunstner med en særlig kærlighed til decoupage og maleri

Hvis du besøger Billedværkstedet i Gudhjem, hvor Ann-Britt bor, vil du se et organiseret kaos af magasiner, tidskrifter, bøger, brochurer, sakse, knive, limbøtter og lak. Atelieret fremviser de seneste års arbejde herunder en række produktioner, der er fremstillet på ordre.

Jeg synes magien består i at opløse formerne og få genstande og flader til at blive til linier og dybde. Andre former bliver sat i en overraskende sammenhæng og ophøjet i deres betydning. Jeg er betaget af forholdet mellem kultur og natur, mellem aktør og belurer og mellem det levende og alle tingene. Sammenstød, nedsmeltning og symbiose. Jeg håber at kunne forstyrre beskueren til at digte videre på min historie i det enkelte billede. Jeg kan også godt lide tanken om at give nyt liv til gammelt papir. Jeg er i øvrigt inspireret af hende her:

”Jeg begynder først at lime, når jeg er næsten sikker på, hvor hver enkelt del skal placeres. Det lyder mere systematisk, end det er, for i ”kampens hede” ombestemmer jeg mig tit, må finde mere materiale, bladre det ene katalog igennem efter det andet, og det tager tid. Jeg leder som rasende efter et billede, som jeg synes, jeg så forleden dag: hvor har det gemt sig?” (Dronning Magrethe i forordet til billedbogen: De vilde svaner)

Billedværkstedet i Gudhjem er åbent hele sommeren fra Skt. Hans til efterårsferien og
hele året efter aftale. Virksomheder og foreninger kan få besøg af den rullende udstilling, ligesom udlån til kunstforeninger kan aftales.

Praktisk info

Sted

Lillevang 13, 3760 Gudhjem

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00-16.00

Web

Kategorier

Billedkunst, Skulptur

Bemærkninger

Billedværkstedet i Gudhjem

Tlf: 41575629

Email: abbolvig@gmail.com

Mød en Kunstner fredag 7. juni kl. 13.00-17.00 på Gudhjem Museum, Stationsvej 1, https://bornholm.info/event/moed-en-kunstner/