Maya Hiort Petersen i Artbox

Maya Hiort Petersen i Artbox

Keramik, Billedkunst, Skulptur, GalleriSvanekeHele Kunstrunden
Se Min kunstrunde

Født i Canada i 1977, hvor til hendes far og mor emigrerede til i 1975. Forældrene er begge kunstnere, så Mayas verden var fra barndommen fyldt med kreativitet og farver. 

Hun sad tit ved sin mors fødder med et stort stykke papir og farver over alt, eller i sin fars værksted, med hænderne dybt begravet i ler. Hun tog afgangseksamen efter 4 års intense studier på Canterbury School of The Arts, hvor hun specialiserede sig i fotografi og grafik. Hun har arbejdet i et af Canadas mest kendte gallerier, 'Calligrammes', i Ottawa.

I 2003 flyttede Maya fra Canada til Seoul, Syd Korea, hvor hun underviste i engelsk i næsten 2 år. Da hun kom til Bornholm for at besøge sine forældre i 2005, var det ikke hendes mening at blive boende på øen, men hun siger at hun følte sig hjemme som aldrig før.

I 2012, åbnede hun sammen med Jens Borup, Art Box Bornholm i Svaneke, som er en butik, som tilbyder indramning af billeder og salg af kunstartikler, og som galleri repræsenter over 100 kunstnere fra 16 lande.

Maya beskriver sig selv som en ekstrem overfølsom, hypersensitiv person, som elsker farver og musik.  Hun er en kunsthistorienørd, er en politisk tørstig socialist og passioneret rejsende. Hun har rejst i over 40 lande og er vild med alle verdens farver, dufte, lyde, sprog og samfund.

Praktisk info

Sted

Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Web

Kategorier

Keramik, Billedkunst, Skulptur, Galleri

Bemærkninger

Tlf.: 30543726 
m.hiortpetersen@gmail.com