Maja Frendrup

Maja Frendrup

Keramik, SkulpturAllingeHele Kunstrunden
Se Min kunstrunde

Træd ind i et univers af keramiske sanseindtryk og vidunderlige finurlige krukker. Oplev hvordan man drages af overraskende teksturer, kontraster og smukke glasurer.

I keramikværkstedet modelleres alle krukker i hånden, og du kan se glasurprøver og få et indblik i processen med at udvikle de unikke overflader.

Oplev alle de nyeste værker i galleriet - ikke to er ens. Stikkende overflader som indbyder til at røre forsigtigt. Glasurlandskaber dannet af flydende granit og krakeleret porcelæn. Små vaser til havens blomster. En med ru overflade skabt af sand fra din yndlingsstrand. Måske finder du din favorit.

Om Maja:

Uddannet fra keramiklinjen på KADK Bornholm i 2014. Medlem af “Arts and Crafts Association Bornholm” samt “Danske Kunsthåndværker og Designere”. Har eget værksted med butik i Sandvig på Bornholm, og er aktiv på udstillinger og kunsthåndværkermarkeder både i Danmark og internationalt.

Er på Bornholm repræsenteret på: Hjorths Fabrik i den nyrenoverede fabrikantbolig, hvor udstillingen viser et udvalg af den bedste bornholmske keramik fra Bornholms Kunstmuseums samling. Håndværket i Gudhjem Mølle, hvor der sælges kunsthåndværk fra 21 ACAB medlemmer. Bornholms Center for Kunsthåndværk Grønbechs Gård, som blandt andet rummer ACAB udstillingen med værker af alle foreningens medlemmer.

Praktisk info

Sted

Strandgade 2, Sandvig, 3770 Allinge

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Web

Kategorier

Keramik, Skulptur

Bemærkninger

Tlf.: 30246257 
contact@majafrendrupkeramik.dk