Guri Rahelt

Guri Rahelt

KeramikAllingeHele Kunstrunden
Se Min kunstrunde

Jeg har de sidste 40 år arbejdet med keramik, blev i sin tid oplært hos keramikeren Kate Rimer, og har gennem alle årene har jeg forsøgt at videreudvikle mine teknikker og glasurer ved deltagelse i adskillige kurser og talrige ophold på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Det foretrukne materiale er stentøj og porcelæn, to vidt forskellige materialer, hvor jeg anvender pølseteknik, pladeteknik og drejning, teknikker der alle kræver forskellige typer af ler. Jeg anvender begitninger og glasurer, der fremstilles af oxyder og universalfarver, ligesom jeg oftest ridser i emnet eller bruger håndgjorte stempler.

Naturen på¨Bornholm er en stadig inspiration for mig, især den flotte vilde flora, tilsat havets skiftende farver og himlens nuancer, der i sidste ende resulterer i de mange vidunderlige farver.

De sidste 15 år har jeg haft værksted på Bornholm, hvor jeg også er medlem af ACAB, de bornholmske kunsthåndværkeres censurerede sammenslutning, der fast er repræsenteret på Grønbechs Gård i Hasle. Derudover har jeg udstillet i flere gallerier og kunstforeninger, både her på øen og i det øvrige land.

Praktisk info

Sted

Rebslagervej 8, Tejn, 3770 Allinge

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Web

Kategorier

Keramik

Bemærkninger

Tlf.: 30564488 
rahelt@post.tele.dk