Gudhjem BANKEN, Jo Dam Kærgaard

Gudhjem BANKEN, Jo Dam Kærgaard

Billedkunst, SkulpturGudhjemIkke søndag
Se Min kunstrunde

I Kunstrunden 2022 inviterer Jo Dam Kærgaard indenfor, til en forunderlig oplevelse i Gudhjem BANKEN:

”As, as, der kommer Else
… hun sladrer!” - en udstilling, bygget over Jo Dam Kærgaards mor, Else, og hendes lange liv, fyldt med drama, kunst og eksistens. Udstillingen er sat op som små fortællinger i ord, collager/assemblager og fotografier, sammen med et retrospektivt udvalg af Jo Dam Kærgaards egen kunst, som Else havde haft hængende i sin store lejlighed.

Jo Dam Kærgaard er på Bornholm kendt for at arbejde med unika tryk. På udstillingen ”As, as, der kommer Else”, vil man kunne se farvekridtsbilleder, skabt med en helt særlig teknik, billeder udført med maskinsyet farvetråd, et 2 x 4,2 meter maleri “Blue Man Walking”, erotiske skitser fra Japan og meget mere.

Om Jo Dam Kærgaards virke på Bornholm:

Jo Dam Kærgaard har, som deltager og kurator, været aktuel med en lang række udstillinger og projekter på Bornholm med professionelle kunstnere fra eller med tilknytning til øen.

I 2019/20/21 stod Jo Dam Kærgaard for en omfattende hoteludsmykning på GSH (Green Solution House) i Rønne. Senest med 40 nye værker i nyopført værelsesfløj med temaet: EFEU.

I 2021 udsmykkede Jo Dam Kærgaard væggene hos Center for Regional Turisme, CRT, i Hasle under titlen: ”Den tydelige Flora #”.

Jo Dam Kærgaard og hendes mand Steffen Brandt, har sammen skabt to udstillinger til Oluf Høst museet. I 2005: ”25 vandringer i Høsts fodspor” og senest, i 2019: ”LOGBOG FRA NORRESÂN”.

 

Praktisk info

Sted

Gudhjem BANKEN, Brøddegade 6, 3760 Gudhjem

Dato

Ikke søndag

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Web

Kategorier

Billedkunst, Skulptur

Bemærkninger

Tlf.: 61102403
gudhjembanken@gmail.com