Engholms Brændpunkt

Engholms Brændpunkt

Keramik, Billedkunst, Skulptur, Grafik, Smykker, andet, GalleriAllingeHele Kunstrunden
Se Min kunstrunde

Oprindelig Sandvig Borgerskoles anneks og senere ombygget til pensionat. Efter en brand i 1999 har bygningen stået tom, indtil en gruppe kunstnere overtog den i 2015. Vi er et udstillingsfællesskab for kunstnere og kunsthåndværkere. I dag er vi 2 kunsthåndværkere og 3 billedkunstnere. Vi bruger stedet primært til at fremvise vores arbejde og delvis som værksted. 

For at sikre et flow af forskellige udtryk, inviterer vi andre kunstnere fra både indland og udland til at udstille som gæst hos os. Sidste sommer kunne man se værker af Emi Suzuki og Kazuyo Imai,Japan og Sidsel Brix, Danmark. Også i år vil der være gæste udstillere på Brændpunktet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Bornholms Kunstrunde på Engholms Brændpunkt.  Vi udstiller keramisk skulptur, smykkekunst, olie- og akryl maleri, grafik og akvarel. Vi støtter Sandvig Bogby og udenfor Brændpunktet står Sandvig Bogbys velkendte ”Bogholmeren” foran bygningen. Indendørs er der indrettet et opholdsrum med mulighed for at nyde en forfriskning og finde spændende brugte kunstbøger til fordelagtige priser. Den gamle skoles anneks står ikke længere som en skamplet på Sandvigs bybillede.

Praktisk info

Sted

Indgang Bredgade 2, Sandvig, 3770 Allinge

Dato

Hele Kunstrunden

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Web

Kategorier

Keramik, Billedkunst, Skulptur, Grafik, Smykker, andet, Galleri